Vastgoed fotografie


De eerste stap tot aankoop van een huis gaat meestal vanachter de pc. Men zoekt op basis van criteria en maakt, naar aanleiding van de beelden, een eerste selectie. Kortom een pakkende presentatie is essentieel bij de verkoop van uw vastgoed object.

Wij zijn u daarbij graag van dienst! Wij bieden een totaal pakket, waarmee u uw object uitstekend onder de aandacht kunt brengen, de mogelijkheden die wij bieden zijn onder andere:


Om vervolgens het beeld helemaal compleet verzorgen wij graag uw digitale 2D / 3D plattegronden.

De virtuele tour is een combinatie van het bovenstaande. De 360 graden foto’s worden voorzien van hotspots en geombineerd met de plattegrond. Uw potentiële kopers kunnen op basis van deze interactieve tour virtueel door het pand wandelen.

Bekijk hier alle beschikbare pakketten.

Geschikt voor iedereen


360 graden foto's zijn breed toepasbaar in vele branches: het is mogelijk om grote én kleine ruimtes te laten zien en ze zijn geschikt voor zowel binnen als buiten!

De sfeer en uitstraling van een ruimte of plaats laten proeven? Dat kan perfect met een 360 graden foto! Een aantal voorbeelden van geschikte vakgebieden en toepassingen:

makelaardij, detailhandel, garages, hotels, vastgoed, autobedrijven, restaurants, industriele bedrijven, gemeenten, toerisme, interieur, inrichting, architectuur, jachthavens, winkels, sportscholen, scholen, opleidingen, cafés, hoveniers, scheepbouw, etc.

Kortom:
panorama foto's, geschikt voor iedereen!